Ingatlan alap adatai

Ingatlan Leírása

XI. kerületben, Kelenföldön a Csurgói úton, megvételre kínálunk egy 1960-as években épült társasházban egy magasföldszinti lakást.

A 3 szintes társasházban összesen 4 db egyforma méretű lakást alakítottak ki.
Az épület karbantartott, új villanyvezeték, új csatorna vezeték a házban, felújított tető biztosítja a kis lakóközösség komfortérzetét. A kert osztatlan közös tulajdonban áll, az alapítóokirat szerint szabályzott használattal. A félemeleten és az emeleten helyezkedik el 2-2 lakás, míg a kertszinttel egy szinten a garázsok és a tárolóhelyiségek, illetve további közös területek.
Minden lakás külön albetét, saját fűtésrendszerrel, saját villanyórával és saját vízórával rendelkezik.

A megvételre kínált ingatlan nettó alapterülete: 71,3 nm
– 3 szoba
– nagy étkező konyha
– zuhanyzós fürdőszoba
– előszoba elrendezésű. (Lsd.: alaprajzon)
Közvetlenül a lakás alatt (terepszinttel megegyező szinten, azaz a földszinten) található az ingatlanhoz tartozó tároló és garázs, igény szerint a nappaliból lépcső lejárót lehet ide nyitni, a garázs és a tároló további 30 nm. Az ingatlanhoz továbbá tartozik egy kb. 70-100 nm-es kertrész és egy fedett kocsibeálló.

A lakásban lévő vezetékek és burkolatok 2008-ban lettek cserélve, az ablakokat 3-4 éve cserélték műanyagokra, a beltéri ajtók az eredetiek.

Közös ktg.: nincs

Azonnal költözhető!!

Rugalmasan megtekinthető!!
Irányár: 65.000.000 Ft

További Részletek

-
-
-
-

Kapcsolati Adatok

Dankó Klára

Metropolis House - Értékesítési vezető

06202871332
06 (70) 609 1779

Önnek ingatlana van...nekünk lehetőségeink. Közel 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem az ingatlanpiaci szektorban, hatalmas ügyfélállomány és befektetői kör a kapcsolati rendszerem. Maximális érdekem ügyfeleim bizalma és elégedettsége. Sokrétű, és átfogó szolgáltatásaim között megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet. Legyen szó akár hitel,..

Kollégánk várja az érdeklődését!

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Message has been sent successfully.